Perioodil 23.04.-15.05.2024 on e-pood ajutiselt tehniliste tööde tõttu suletud. Vabandame!
Tagasi poodi

Taffel hapukoore-sibulamaitselised kartulilaastud 130g

2,45

Klassikalised hapukoore-ja sibulamaitselised sakilised kartulilaastud on maheda maitse ning mõnusa tekstuuriga. Kartulilaastud on lõigatud mõnusalt sakiliseks ning toode on valmistatud päevalilleõliga.

Tootekood: FPK_002189 Kategooriad: ,

18,85 € / kg

Vali pakendi suurus:

Koostisosad

kartulid (61%), taimsed õlid (päevalilleõli (S)* või palmiõli (P)* või rapsiõli (R)*), vürtsisegu (7%) (sool, vadaku permeaat (piimast) (17%), sibulapulber (15%), dekstroos, suhkur, täispiimapulber (7%), lõhna- ja maitseained, juustupulber (juustupulber, vadakupulber), küüslaugupulber, pärmiekstrakt, maitsetaimed, hape (sidrunhape), antioksüdant (rosmariiniekstrakt)). *Kasutatud õli tähist vaata parim enne kuupäeva juurest.

  • Vegetaarne

Teave

Hoida kuivas ja jahedas

Valmis koheseks tarbimiseks. Ei vaja eelnevat töötlemist

Mõõtmed:
65 × 215 × 265 mm
Kaal:
130 g
Tootekood:
4750024002189
  • Vegetaarne
  • Rosmariin

Toitumisalane teave

100 g toote kohta
Energiasisaldus, kJ2207
Energiasisaldus, kcal529
Rasvad, g32
millest küllastunud rasvhapped, g14.7
Süsivesikud, g51
millest suhkrud, g2.3
Valgud, g6.2
Sool, g1.6

kartulid (61%), taimsed õlid (päevalilleõli (S)* või palmiõli (P)* või rapsiõli (R)*), vürtsisegu (7%) (sool, vadaku permeaat (piimast) (17%), sibulapulber (15%), dekstroos, suhkur, täispiimapulber (7%), lõhna- ja maitseained, juustupulber (juustupulber, vadakupulber), küüslaugupulber, pärmiekstrakt, maitsetaimed, hape (sidrunhape), antioksüdant (rosmariiniekstrakt)). *Kasutatud õli tähist vaata parim enne kuupäeva juurest.

  • Vegetaarne

Hoida kuivas ja jahedas

Valmis koheseks tarbimiseks. Ei vaja eelnevat töötlemist

Mõõtmed:
65 × 215 × 265 mm
Kaal:
130 g
Tootekood:
4750024002189
  • Vegetaarne
  • Rosmariin
100 g toote kohta
Energiasisaldus, kJ2207
Energiasisaldus, kcal529
Rasvad, g32
millest küllastunud rasvhapped, g14.7
Süsivesikud, g51
millest suhkrud, g2.3
Valgud, g6.2
Sool, g1.6